14 Nisan Mahalle Sakinleriyle Bir Araya Gelindi

14 Nisan Mahalle Sakinleriyle Bir Araya Gelindi

Kaymakam/ Belediye Başkan Vekilimiz Olgun ÖNER, vatandaşların sorunlarını tespit etmek ve çözüm üretmek amacıyla onlarla bir araya geldi. Gerçekleşen toplantıya birim müdürleri, mahalle muhtarı ve mahalle sakinleri katıldı.

Toplantıda konuşma yapan Kaymakam/ Belediye Başkan V. Olgun ÖNER; “İlçemizin bütün mahallelerinde bu tür toplantıları gerçekleştiriyoruz ve gerçekleştirmeye de devam edeceğiz. Amacımız vatandaşlarımızla yakından ilgilenmek sorunlarına çözüm üretip, sizlerle fikir alış verişinde bulunarak yapacağımız hizmetleri planlamaktır. Sorun ve sıkıntılar bizlere ulaştıkça gerek Kaymakamlık ve Belediye olarak gerekse birim müdürlerimizle birlikte sorunların çözümü noktasında her türlü gayreti gösteriyoruz” dedi.