15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ KOORDİNASYON TOPLANTISI - 10 Temmuz 2018 Salı

Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz başkanlığında 15 Temmuz Şehitlerini Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü toplantısı yapıldı.

15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Kaymakamlık Toplantı Salonu’nda Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Olgun ÖNER’in başkanlığında koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi.15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle gerçekleştirilen toplantıya Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Olgun ÖNER’ in yanı sıra  İlçe Jandarma Komutanı,  İlçe Emniyet Amiri ve kurum müdürleri katıldı.15 Temmuz darbe girişiminin yıldönümü dolayısıyla ilçe genelinde yapılacak etkinlik ve törenlerin tertiplenmesi konusunda hazırlanacak programın ayrıntılarının konuşulduğu toplantıda Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz Olgun ÖNER, 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinliklerinin anlamına uygun ve en güzel şekilde gerçekleşmesi için gerekli tüm çalışmaları yapacaklarını belirtip 2017 yılında ilçemizde heyecan ve coşkuyla anlamına uygun şekilde düzenlenen 15 Temmuz etkinliklerinin bu yıl da aynı coşku ve heyecanla yerine getireceklerini söyledi.

Toplantı hafta boyunca yapılacak programın belirlenmesi ve vatandaşlarımızla paylaşılması konusunda alınan kararlar ile tamamlandı.