29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda Anlamlı Ziyaretler - 31 Ekim 2018 Çarşamba

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda Anlamlı Ziyaretler - 31 Ekim 2018 Çarşamba

29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 95.Yılı münasebetiyle Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz Sn. Olgun ÖNER’in Eşi Gülcihan ÖNER Hanımefendi Gazi Ailesi ve yaşlı ziyaretinde bulunarak Cumhuriyet Bayramlarını kutladı.

Gülcihan ÖNER Hanımefendi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Müdürü ile birlikte ilk olarak 14 Nisan Mahallesinde ikamet eden Gazimiz Hamit Işık’ı ziyaret edip Gazimiz ve ailesinin Cumhuriyet Bayramını kutlayarak aileyle sohbet edip sıkıntılarını dinledi.  Hanımefendi ÖNER yapmış olduğu ziyarette çocukları da unutmayıp onlara çeşitli hediyeler dağıtıp yüzlerini güldürdü.

İkinci ziyaretini de Fatih Mahallesinde ikamet eden Cumhuriyetle yaşıt 95 yaşındaki Bahar Özden Nine’ye yaptı. Bahar Nine’nin Cumhuriyet Bayramını kutlayan Hanımefendi ÖNER, nineye aldığı hediyeleri verip hayır duasını aldı. Ayrıca maddi durumu iyi olmayan ve Bahar Nine’ ye bakmakta zorluk çeken Özden Ailesine Kaymakamlık ve Belediye olarak her konuda yardımcı olacaklarını söyledi. Sıcak ve samimi ortamda geçen bu anlamlı ziyaret için aileler çok memnun olduklarını belirttiler.