Altınkilit Köyü İlkokuluna Ziyaret - 11 Ekim 2018 Perşembe

Altınkilit Köyü İlkokuluna Ziyaret - 11 Ekim 2018 Perşembe

Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz Sn. Olgun ÖNER, Altınkilit İlkokulu'nu ziyaret ederek öğrenciler ve okul hakkında bilgi aldı.

Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz Sn. Olgun ÖNER, İlçe Milli Eğitim Müdürü, İlçe Emniyet Amiri, İlçe Jandarma Komutanı ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Müdürü ile birlikte Altınkilit Köyü İlkokulunu ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Beraberindekilerle birlikte sınıfları gezip okul müdüründen okulun mevcut durumu hakkında bilgi alanKaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz Sn. Olgun ÖNER, öğrencilerin her şeyin en iyisine layık olduklarını söyleyerek yeni eğitim ve öğretim yılının başlamasıyla birlikte ilçe merkezi ve köylerindeki okullara ziyaretlerinin de devam ettiğini, okulların sorunlarını yakından takip edip imkanlar ölçüsünde çözüme kavuşturacaklarını belirtti. Öğrencilerle yakından ilgilenen Sn. ÖNER, onlara çeşitli hediyelerde dağıttı. Okul çıkışında köylülerle de bir araya selen Sn. ÖNER onların istek ve taleplerini de dinledi.