“Camiler ve Din Görevlileri Haftası” Dolayısıyla İlçe Müftüsünden Ziyaret - 05 Ekim 2018 Cuma

“Camiler ve Din Görevlileri Haftası” münasebetiyle İlçe Müftümüz Ayhan Avan müftülük daire personelleriyle birlikte Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz Sn. Olgun ÖNER’i makamında ziyaret etti. Ziyarette, İlçe Müftümüz, yaptıkları çalışmaları Sn. Olgun ÖNER ile paylaşıp kendilerine hediye taktim etti.

Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz Sn. Olgun ÖNER,  yapmış oldukları ziyaretten dolayı İlçe Müftümüz ve kurum personellerine teşekkür edip Camiler ve Din Görevlileri Haftasını kutlayıp çalışmalarında başarılar diledi.