Diyadin Belediyemiz’den Sağlıklı Beslenme Semineri - 02 Kasım 2018 Cuma

Diyadin Belediyemiz’den Sağlıklı Beslenme Semineri - 02 Kasım 2018 Cuma

Diyadin Belediyemiz, Diyadin Devlet Hastanesi ile birlikte Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğünde bayanlara dünya gıda günü münasebetiyle yeterli ve dengeli beslenme programı kapsamında sağlıklı yaşam ile ilgili seminer verdi.

Her konuda vatandaşlarımızın yanında olan Diyadin Belediyemiz sağlık konusunda da vatandaşlarımızı bilinçlendirmek adına seminerlere devam ediyor. Dünya Gıda Günü nedeniyle düzenlenen seminerde Ebe Zekiye Keleş tarafından slayt gösterisiyle sağlıklı, yeterli ve dengeli beslenme ile ilgili dikkat çekmek amacıyla gebe, emziren, çalışan, ev hanımı ve yaşlı bayanlara bu bilinci aşılamaya çalışıp sağlıksız ve yanlış beslenme sebebiyle günümüzde giderek artan obezite, kalp damar hastalıkları gibi yaşam boyu devam eden sorunları yeterli ve dengeli beslenme ile aşılabileceği hakkında bilgi verildi. Düzenlenen seminerde Hanımefendi ÖNER’ de bayanlarla ilgilenerek onların sorunlarını dinledi. Bayanlara yapılan ikramlardan sonra seminer sona erdi.

Seminere Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz Sn. Olgun ÖNER’in eşi Gülcihan ÖNER Hanımefendi, Başhekim Betül Dünya ve Diyadinli bayanlar katıldı.