Diyadin Belediyesi’nden Özel Çocuklara Ramazan Süprizi - 24 Mayıs 2018 Perşembe

Diyadin Belediyesi’nden Özel Çocuklara Ramazan Süprizi - 24 Mayıs 2018 Perşembe

Diyadin  Belediyesi bu yıl ilk defa düzenlediği Ramazan Etkinlikleri çerçevesinde engelli çocukların evlerine kadar giderek palyaço ve değişik gösterilerle özel çocuklarımıza ve ailelerine  sürpriz yaptı.

Ramazan etkinlikleri çerçevesinde farklı etkinlikler yapan Diyadin Belediyemiz iftardan önce engelli çocuklu ailelerin evlerine misafir olarak, çocukları farklı gösteriler ve palyaçoyla buluşturup eğlendirdi. Gösterilerle eğlendirilen çocuklara çeşitli hediyeler dağıtıldıktan sonra belediye ekiplerimiz tarafından araçlara bindirilerek Diyadin Belediyesinin düzenlenmiş olduğu Ramazan şenliklerine getirip kendilerine ve ailelerine farklı bir gün yaşattılar.

Diyadin Belediyemizin Hizmet Kapınızda ekiplerimizin ziyaret ettiği özel çocuklu aileler düzenlenen Ramazan şenliğinin ve bu türden sosyal faaliyetlerin ilk kez olduğunu dile getirerek çocuklarının özel durumundan kaynaklı ulaşımda zorlandıklarını bu nedenle etkinliklere katılamadıklarını ifade ettiler. Diyadin Belediye Başkanı Sayın Olgun ÖNER’in kendilerini unutmayıp ilk defa etkinlikleri kendi evlerine kadar getirmelerinden dolayı çocukları adına çok mutlu olduklarını ve çok teşekkür ettiklerini belirttiler.