DİYADİN KAYMAKAMI/BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ OLGUN ÖNER’İN 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİNİ ANMA, DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ MESAJI - 15 Temmuz 2018 Pazar

arihimizin en büyük ihaneti olan 15 Temmuz darbe girişimini geride bırakalı iki yıl oldu.

15 Temmuz 2016 günü Fethullahçı Terör Örgütü ve onun işbirlikçileri alçak darbe girişimi ile vatanımızı işgal etmeye, milletimizi yok etmeye, Cumhuriyetimizi yıkmaya çalıştılar. Ancak milletimiz o gece hain darbecilere canları pahasına karşı koymuş, devletimizin ve milletimizin bekasına, geleceğine sahip çıkarak, destansı mücadele vermiş ve o karanlık geceyi  parlak bir zafere dönüştürmüştür.

Tarihin her sayfasına kahramanlıklarıyla ismini altın harflerle yazdıran Yüce Türk Milleti, Cumhurbaşkanımızın çağrısıyla sokaklara, meydanlara çıkarak hainlere gerekli cevabı iman dolu yürekleriyle vermişlerdir.

Bu duygu ve düşüncelerle başta 15 Temmuz gecesi şehadete eren Kahraman şehitlerimiz olmak üzere, vatan ve bayrak uğruna ebediyete intikal eden tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet,  gazilerimize acil şifalar diliyorum.