Hoş Geldin Bebek Ziyaretleri Devam Ediyor. - 21 Haziran 2018 Perşembe

Hoş Geldin Bebek Ziyaretleri Devam Ediyor. - 21 Haziran 2018 Perşembe

Diyadin Kaymakamı ve Diyadin Belediye Başkan Vekilimiz Olgun ÖNER’in Eşi Gülcihan ÖNER Hanımefendi Diyadin Devlet Hastanesinde doğum yapan anneleri ve dünyaya merhaba diyen bebeklerini ziyaret etti. Diyadin Devlet hastanesinde yeni doğan ünitesindeki anneleri ve bebeklerini sık sık ziyaret eden Gülcihan ÖNER Hanımefendi, bu günde Hastanenin Kadın Doğum servisinde aynı günde doğum yapan 5 anne ve bebeklerini ziyaret etti. Anneler ve ailelerinin bu mutlu günlerinde onlarla birlikte olan Hanımefendi ÖNER, anneler ve bebekleriyle teker teker ilgilenip hediyelerini verdikten sonra durumları hakkında doktor ve hemşirelerinden bilgi aldı. Çocukların vatana, millete hayırlı evlat olmaları ve sağlıklı birer birey olarak yetişmeleri dileklerinde bulunan Gülcihan ÖNER Hanımefendi, çalışan doktor ve hemşirelerle de bir süre sohbet ettikten sonra hastaneden ayrıldı.