İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet ERSOY’un İlçemizi Ziyaretleri.

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet ERSOY’un İlçemizi Ziyaretleri.

İçişleri  Bakan Yardımcısı Mehmet ERSOY’un İlçemizi Ziyaretleri.

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet ERSOY, Ağrı Valimiz Süleyman  ELBAN ile birlikte ilçemizi ziyarette bulundular.

Hükümet Konağı önünde Kaymakam/ Belediye Başkan V. Olgun ÖNER, protokol mensupları ve vatandaşlar tarafından karşılanan İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet ERSOY ve Vali Süleyman ELBAN’a çocuklarımız çiçek takdim ettiler. Karşılama sonrasında Kaymakamlık Şeref defterini imzalayan Bakan Yardımcımız Kaymakamlık Brifing salonuna geçerek burada Kaymakam/ Belediye Başkan V. Olgun ÖNER’ den Diyadin Belediyesi ve Kaymakamlığının çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Kaymakam/Belediye Başkan Vekilimiz Olgun ÖNER, Kaymakamlık ve Belediye çalışmaları ile ilgili birer sunum yaparak kayyum olarak atanmasının ardından ilçede yapılan  ve bundan sonra yapacağı hizmetler hakkında bilgiler verdi.

Kaymakam/ Belediye Başkan V. Olgun ÖNER ziyaretin anısına İçişleri Bakan Yardımcısı Sayın Mehmet ERSOY’a hediye takdiminde bulundular. Bakan Yardımcımız ve Sayın Valimiz program sonrasında vatandaşlarımız ve programa katılanlar ilçemizden tarafından uğurlandılar.