İlçemizde Polis Teşkilatının173. Kuruluş Yılı Kutlandı.

İlçemizde Polis Teşkilatının173. Kuruluş Yılı Kutlandı.

Polis teşkilatının 173. kuruluş yıldönümü kutlama programı ilçemizde Emniyet Amirliği tarafından saat 10.00’da Hükümet Konağın bahçesinde Atatürk Anıtına çelenk sunumu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı.

Programdan sonra Türk Polis Teşkilatının 173. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Polis Haftası  kutlama etkinlikleri kapsamında İlçe Emniyet Amiri Arif Baltacı,  Kaymakam/ Belediye Başkan Vekilimiz  Sayın Olgun ÖNER’i  makamında ziyaret etti. Ziyaretten  duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Sayın Olgun ÖNER: " Teşkilatın her kademesindeki fedakar ve cefakar mensupların polis haftasını kutlayarak, Şehitlerimizi ve Gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.”dedi.  Daha sonra Kaymakam/ Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Olgun ÖNER,  İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek tüm polis teşkilatların gününü kutlayarak ilçedeki çalışmalarından dolayı tebrik etti. Polis Teşkilatının173. Kuruluş Yılı daha sonra Kaymakam/ Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Olgun ÖNER tarafından ilçe Emniyet Amirliğinde görevli personellere verilen akşam yemeği ile son buldu.