İlçemizdeki Şehit, Gazi ve Güvenlik Korucusu Çocuklarıyla Sinema Keyfi - 31 Aralık 2018 Pazartesi

Diyadin Kaymakamı ve Diyadin Belediye Başkan Vekilimiz Sn. Olgun ÖNER, Eşi Gülcihan ÖNER Hanımefendiyle beraber ilçemizde bulunan Şehit, Gazi ve Güvenlik Korucusu çocukları ile birlikte Diyadin Belediyemizin Gençlik, Kültür ve Sanat Merkezindeki cep sinemasında film izledi.

İlçemizdeki vatandaşları ve öğrencileri Diyadin Belediyemizin Gençlik, Kültür ve Sanat Merkezindeki cep sinemasında sinemayla buluşturan Diyadin Kaymakamlığı ve Diyadin Belediyemiz bu gün de ilçemizde bulunan Şehit, Gazi ve Güvenlik Korucu çocuklarını sinemayla buluşturdu. Bugüne kadar ilk kez sinema ortamını yaşayan çocukları yalnız bırakmayarak onlarla birlikte film izleyen Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz Sn. Olgun ÖNER ve Eşi Gülcihan ÖNER Hanımefendi de, Kore Savaşı sırasında yaşanan kahraman Türk askeri ve Koreli küçük bir kızın gerçek hikâyesinden uyarlanan “Ayla” filmini izledi. Film sonrası Şehit, Gazi ve Güvenlik Korucu çocuklarıyla yakından ilgilenen ve her zaman Şehit aileleri,  Gaziler ve ülkemizin güvenliğini sağlayan Güvenlik Korucu ailelerin yanında olacaklarını vurgulayan Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz Sn. Olgun ÖNER: “ Bu anlamlı filmi siz değerli çocuklarımızla izleyip güzel bir vakit geçirmenizi istedik" dedi.

Sinema izleme fırsatı buldukları için çok mutlu olduklarını anlatan Şehit, Gazi ve Güvenlik Korucu çocukları ise, "Bu fırsatı bize sunup bizleri sinemayla buluşturan ve eşi ile birlikte bizimle film izleyip güzel bir gün geçirmemizi sağlayan Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz Sn. Olgun ÖNER’e teşekkür ederiz.” dediler.