KARAPAZAR KÖYÜMÜZÜN SU HASRETİ SONA ERDİ - 10 Mayıs 2018 Perşembe

KARAPAZAR KÖYÜMÜZÜN SU HASRETİ SONA ERDİ - 10 Mayıs 2018 Perşembe

İlçemize bağlı Karapazar Köyünün 10 yıldan fazladır yaşadığı içme suyu sıkıntısı İlçe Kaymakamı/Belediye Başkan V. Olgun ÖNER ve AK Parti İlçe Başkanı Uğur ÖZMEN’in girişimleriyle sona erdi.

Toklucak Köyünde bulunan su kaynağının Karapazar Köyüne getirilmesi için İlçe Kaymakamımız/Belediye Başkan V. Olgun ÖNER ve AK Parti İlçe Başkanı Uğur ÖZMEN tarafından yapılan girişimler sonuç vermiş ve Karapazar Köyümüzün yıllardır süren su ihtiyacı giderilmiştir.

Yaşanan bu sıkıntının  giderilmesi için Toklucak Köyüne yapılan ziyarette Toklucak Köyü Muhtarı ve köylüleri tarafından karşılanan İlçe Kaymakamı/Belediye Başkan V. Olgun ÖNER, AK Parti İlçe Başkanı Uğur ÖZMEN, AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Remzi Arslan burada vatandaşlarla yaptığı toplantı sonucunda Toklucak Köyünde bulunan su kaynağının Karapazar Köyüne verilmesi konusunda mutabakata vardılar. Suyun verilmesi konusunda varılan mutabakat sonrasında İlçe Kaymakamımız/Belediye Başkan V. Olgun ÖNER, AK Parti İlçe Başkanı Uğur ÖZMEN ve İl Genel Meclis üyesi ile birlikte suyun verileceği Karapazar Köyüne geçtiler. Toklucak Köyü muhtarımızın da eşlik ettiği bu ziyarette yıllardır yaşanan su hasretinin Toklucak Köyü muhtarının ve vatandaşlarının iyi niyetli yaklaşımları sonucunda Karapazar Köyümüze getirileceğinin müjdesini hep beraber verdiler. Diyadin Kaymakamı ve Belediye başkan V. Olgun ÖNER en kısa sürede içme suyunun projelendirilerek ihaleye çıkılacağının müjdesini Karapazarlı vatandaşlarımıza verdi. Yıllardır yaşanan su sorununun giderilecek olmasının mutluluğunu yaşadıklarını belirten Kaymakam ÖNER iyi niyetlerini ortaya koyan Toklucak Köyü muhtarı ve Toklucak köylülerine de teşekkür ederek yıllardır yaşanan bu problemin giderilmesi için emek veren herkese teşekkürlerini iletti.

Yaşanan sıkıntıların ve ihtiyaçların giderilmesi için yapılan bu tarz girişimlerin bölgemizdeki olumsuzlukların giderilmesi ve vatandaşlarımız arasında güven ortamının ve kardeşliğin tesis edilmesine çok ciddi katkılar sunduğunu ifade ederek yıllardır hasreti çekilen bu ihtiyacın giderilmesinin çok önemli olduğunu ifade ederek hayırlı olması temennisinde bulundu.