Kaymakam/ Belediye Başkan Vekilimiz Olgun ÖNER’in Eşi İhtiyaçlı Aile Ziyaretlerine Devam Ediyor.

Sosyal amaçlı ziyaret ve etkinliklerine devam eden Kaymakam/ Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Olgun ÖNER’in eşi Gülcihan ÖNER Hanımefendi, bu günde önceden tespit edilen mağdur ve ihtiyaç sahibi iki aileyi evlerinde ziyaret ederek çeşitli yardımlarda bulundu.

Gülcihan ÖNER Hanımefendi beraberindekilerle birlikte ilk ziyaretini iki çocuklu ihtiyaçlı ve çocuklardan biri doğuştan bir kolunda engeli bulunan ÖNER Ailesine yaptı. Anne Türkan Ö. ile yakından ilgilenip ihtiyaçları ve engelli oğlu için gereken yardımlar hakkında bilgi alan Gülcihan ÖNER Hanımefendi protez kol için gerekenin yapılacağı konusunda söz verdi. İkinci ziyaretini de aynı mahallede oturup maddi yönde durumları kötü olan dört çocuklu İnci Ailesine yaptı. Aileyle yakından ilgilenip oturdukları evin eksik ihtiyaçları hakkında bilgi aldı.

Ailelerin sağlıklı bir ortamda hayatlarını sürdürebilmeleri için gereken yardımları Diyadin Kaymakamlığı ve Diyadin Belediyesi olarak Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracığıyla yapacaklarını belirten Gülcihan ÖNER Hanımefendi: “Her fırsatta ihtiyaç sahibi aileleri ziyaret ederek onların sorunlarının çözümüne katkıda bulunmaya devam edeceğiz.” dedi.

Kaymakam/ Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Olgun ÖNER’ in eşinin kendilerini ziyaret etmelerini çok olumlu ve sevindirici bulduğunu belirten aileler: " Allah devletimize, hükümetimize ve milletimize zeval vermesin her zaman yanımızdalar. Kaymakam/ Belediye Başkan Vekilimiz ve Eşi ilçemizde göreve başladığından beri devamlı halkın içinde olduklarını, ihtiyaç sahiplerinin yanında bulunduklarını biliyoruz. Bizlere kapılarını ve gönüllerini açarak yardımlarda bulunuyorlar.  Allah onlardan razı olsun" dedi.

Kaymakam/ Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Olgun ÖNER’in eşi Gülcihan ÖNER Hanımefendiye, Diyadin Devlet Hastanesinin Başhekimi Betül Dünya, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Müdürü ve Göl Mahallesinin Muhtarı eşlik etti.