Kaymakam ve Belediye Başkan V. Olgun ÖNER’den Uyum Haftası kapsamında Birinci Sınıflara Ziyaret - 11 Eylül 2018 Salı

İlçe Kaymakamımız  ve Belediye Başkan Vekilimiz Olgun ÖNER ,  İlçe Milli Eğitim Müdürümüz ile birlikte 2018-2019 Eğitim Öğretim yılının başlaması nedeniyle İlçemiz Mehmet Melik Özmen İlkokulunda bu yıl ilk kez okulla tanışan Anasınıfı  ve 1. Sınıfın  minik öğrencilerini  ziyaret etti.

Öğrencilerin okul kaygılarını gidermek ve onlara okul ortamını sevdirmek, öğrenme ortamı, öğretmenleri ve arkadaşlarını tanımalarına yardımcı olmak için Uyum Haftası kapsamında 2018-2019 Eğitim Öğretim yılında Mehmet Melik Özmen İlköğretim Okulunda 1. Sınıf ve Anaokulu minikleri ve velileriyle bir araya gelerek onların mutluluklarına ortak olan Kaymakam ve Belediye Başkan V.  Sayın ÖNER, 1. sınıf öğrencilerine Bakanlığımız tarafından gönderilen okul kitaplarını dağıtıp  öğrencilerle ve velileriyle sohbet etti. Okul müdürü ve öğretmenlerle de bir araya gelip ihtiyaçlar hakkında konuşan Sayın ÖNER,   ilçemizde 2018-2019 Eğitim Öğretim yılının tüm öğretmenlerimize, velilerimize ve öğrencilerimize hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.