Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz Olgun ÖNER, İftarda Vatandaşlarımızın Evlerine Misafir Oluyor. - 30 Mayıs 2018 Çarşamba

Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz Olgun ÖNER, Eşi Gülcihan ÖNER Hanımefendi ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Müdürü ile birlikte Ramazan ayı dolayısıyla Göl Mahallesi’nde ikamet eden eşi vefat etmiş, 5 çocuklu Meliha D.’yi  evinde ziyaret ederek iftar sofralarına misafir oldu.  Samimi bir ortamda geçen iftarda Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz Olgun ÖNER ve Eşi Gülcihan ÖNER Hanımefendi aile ile yakından ilgilenerek çocuklara çeşitli hediyeler verdiler. Ailenin isteklerini de dinleyen Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz Olgun ÖNER,  ziyaretlerle ilgili olarak, "Ramazan ayı rahmet, bereket, yardımlaşma, paylaşma, kaynaşma ayıdır. Bizde bu ramazan ayında fırsat buldukça yaşlı, hasta, yardıma muhtaç vatandaşlarımızın iftar sofralarına konuk olacağız. Vatandaşlarımızla iftar açmak onlarla beraber olup sohbet edip sorunlarını dinlemek bizi mutlu ediyor " dedi.

Ziyaret edilen ailemiz Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz Olgun ÖNER’in ailesiyle birlikte onları ziyaret edip iftarı kendileriyle birlikte açmasından mutlu olduklarını belirttiler.