Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz Olgun ÖNER Köy Ziyaretlerine Devam Ediyor - 11 Aralık 2018 Salı

Diyadin İlçemizde göreve başladığı günden bu güne, ilçemiz merkez ve köylerinde Şehit ve gazi aileleri, yaşlı, hasta, ihtiyaç sahibi aileleri ve okul ziyaretlerinde bulunan Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz Sn. Olgun ÖNER, eşi Gülcihan ÖNER Hanımefendi ve beraberindekilerle birlikte Yukarı Akpazar Köyü’nü ziyaret etti.

Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz Sn. Olgun ÖNER, Eşi Gülcihan ÖNER Hanımefendi, İlçe Milli Eğitim Müdürü, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü ile beraber Yukarı Akpazar Köyü’ne yapmış olduğu ziyarette ilk olarak köy okulunu ziyaret ederek minik öğrenciler ve öğretmenleriyle bir araya geldi. Okulda incelemelerde bulunup, öğrencilerle sohbet eden Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz Sn. Olgun ÖNER, Eşi Gülcihan ÖNER Hanımefendiyle birlikte öğrencilere getirmiş olduğu hediyeleri dağıttıktan sonra okuldan ayrılıp köyde birlikte yaşayan ve maddi olarak durumları iyi olmayan hasta Sehernaz Nine ve Seyran Nineyi evinde ziyaret etti.  Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Müdürlüğümüz tarafından yaşadıkları evin barınmaya uygun hale getirilmesi için tadilat çalışmaları yapılan evde Sehernaz Nine ve Seyran Nineyi ziyaret eden Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz Sn. Olgun ÖNER kendileriyle yakında ilgilenerek sıkıntılarını dinleyip orada bulunan komşularıyla da sohbet ederek istek ve taleplerini aldı. Evinde gereken diğer eksikliklerinin giderilmesini Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürüne aktaran Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz iki ninenin ellerinden öpüp hayır dualarını aldıktan sonra köyden ayrıldı.