Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz Yol Asfalt ve Mesire Alanı Çalışmalarını Denetledi - 19 Temmuz 2018 Perşembe

Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Olgun ÖNER ilçemizde yapımı devam eden yol asfaltlama çalışmalarını ve yapımı başlatılan mesire alanını gezerek incelemelerde bulundu.

Diyadin Devlet Hastanesi’nin yol asfalt çalışmalarını incelemede bulunup görevlilerden çalışmalar hakkında bilgi aldıktan sonra Diyadin Belediyemiz tarafından Murat Mahallesi’nin Kanyon Mevkii’nde yapılmakta olan mesire ve piknik alanı ile yeşil ve ağaçlandırma alanını gezerek incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Sayın Olgun ÖNER; “Bölgenin doğal güzelliği korunarak oluşturulacak ve vatandaşlarımızın aileleri ile birlikte rahatlıkla gelip hoşça zaman geçirebilecekleri, güzel bir mekan haline getirilecek olan mesire alanı Diyadin de yine ilkler arasında yer alacak. Burada İlçe sakinlerimiz haftanın 7 günü kendilerine sakin bir köşe bulup doğayla baş başa kalabilecek bir mekana sahip olmuş olacaklar.” dedi.