Kaymakam/Belediye Başkan V. Asfalt Çalışmalarını Yerinde İnceledi.

Kaymakam/Belediye Başkan V. Asfalt Çalışmalarını Yerinde İnceledi.

Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Olgun ÖNER, ilçe merkezinde Diyadin Belediyemizce başlatılan sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceleyerek, görevlilerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Asfaltlama çalışmalarının son sürat devam ettiği ilçemizde, Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Olgun ÖNER, Murat Mahallesi’nin Kanyon Mevkii ve İsaağa Mahallesi’nde başlatılan sıcak asfalt yol çalışmalarını yerinde inceleyerek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Yaptığı incelemelerde mahalle sakinleriyle de bir araya gelip sohbet eden Belediye Başkanımız Sayın Olgun ÖNER; “Vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak için Diyadin Belediyesi olarak çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Diğer mahallelerimizde de asfalt çalışmalarımız devam edecek ve en kısa sürede kilitli parke çalışmalarımız da başlayacaktır. Diyadin Belediyemizce başlatılan bu asfalt çalışmalarının vatandaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.