Kaymakam/Belediye Başkan Vekilimizin Eşi Hastanede Doğum Yapan Bayanlarımızı Ziyaret Etmeye Devam Ediyor.

Kaymakam/Belediye Başkan Vekilimiz Olgun ÖNER’in eşi Gülcihan ÖNER Hanımefendi Diyadin Devlet Hastanesinde yeni doğum yapan bayanları ziyaret etti.

Yapmış oldukları ziyarette hastane yetkililerinden yeni doğum yapan annelerin ve bebeklerinin durumlarıyla ilgili bilgi alan Bayan ÖNER, poliklinikte anneler ve bebekleriyle yakından ilgilenip, aileleri tebrik ederek bebeklerin vatana ve ailelerine hayırlı evlatlar olması dileklerinde bulundu. Diyadin Belediyesi tarafından hazırlanan “Bebeğimin İlk Çantası” hediyelerini verdi. Gülcihan ÖNER Hanımefendi; “Diyadin Kaymakamlığı ve Diyadin Belediyesi olarak, sosyal belediyecilik çerçevesinde maddi durum gözetmeksizin yeni doğan kız ve erkek bebekler için ayrı ayrı ihtiyaçları düşünülerek hazırladığımız çantalarımızı bayanlarımıza hediye ediyoruz. Bu sosyal projemiz bundan sonrada devam edecektir. Diyadinli ailelerimizin yanında olup bu güzel anlarına ortak olmak bizleri de mutlu etmektedir  ” dedi.

Ziyaret edilen aileler de Kaymakam/Belediye Bşk. V. Olgun ÖNER ve Eşi’nin bu desteklerinden dolayı Diyadinliler olarak çok mutlu olduklarını ve daha önce böyle bir çalışmanın olmadığını dile getirerek Diyadin için yaptıkları güzel projeler ve ilk kez bir kaymakam eşinin kendilerine değer verdiği için Bayan ÖNER’e teşekkür ettiler. Gülcihan ÖNER Hanımefendidaha sonra bayanlar ve aileleriyle  hatıra fotoğrafı çektirdi.