Kaymakam/Belediye Başkanı ÖNER’den Ulukent Köyü’n Yaşlılarına Ziyaret

Kaymakam/Belediye Başkanı ÖNER’den Ulukent Köyü’n Yaşlılarına Ziyaret

İlçe merkezi ve köylerimizde yaşayan yaşlıları eşi Gülcihan ÖNER ile birlikte sık sık ziyaret eden Kaymakam/Belediye Başkanı Olgun ÖNER, bu seferki ziyaretlerini Ulukent Köyü’nde yaşayan Arslan Y. Refika Y. ve Reşit P. Sevim P. yaşlı ve hasta çiftlerine yaptı. Yaşlı çiftlerin yakınlarından sağlık durumları ve ekonomik durumları hakkında bilgiler alan Kaymakamımız, sohbet ettikleri yaşlıların sıkıntılarının giderilmesi için gerekli talimatları verdi ve sorunlarının takipçisi olacağının sözünü verdi. Kaymakam/Belediye Başkanı  Olgun ÖNER; “ Sosyal devlet anlayışı gereği yaşlı, hasta ve bakıma muhtaç insanlarımıza yardım eli uzatmak, gerek maddi gerekse manevi olarak onların yanında olmak bizim öncelikli görevimiz ve bu ziyaretlerimizi devam ettireceğiz” dedi.

Ziyaret edilen yaşlı ve hasta çiftler, ilk defa evlerine bir Kaymakamın geldiğini belirterek, "Allah razı olsun, kaymakamımızın bizleri evimizde ziyaret etmesi çok mutlu etti. Bizlerle evladımız gibi yakından ilgilenerek sorun ve isteklerimizi dinledi. Kendisine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz." dediler.

Kaymakam/Belediye Başkanı  Olgun ÖNER’e  köy ziyaretinde eşi Gülcihan Öner, İlçe Jandarma Komutanı, İlçe Milli Eğitim Müdürü , Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü ve Ulukent köy muhtarı da eşlik etti.