Köy Yollarındaki Çalışmalar Yerinde Denetlenmeye Devam Ediyor. - 10 Eylül 2018 Pazartesi

Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Olgun ÖNER yapımı devam eden köy yollarındaki asfaltlama çalışmalarını yerinde incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

2018 yılı KÖYDES Projesi kapsamında Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından ilçemizde yapılmakta olan köy yollarındaki çalışmaları sık sık yerinde kontrol eden Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Olgun ÖNER, AK Parti İlçe Başkanı Uğur Özmen, Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü ve beraberindekilerle birlikte Aşağı Akpazar Köyü ve Dokuztaş Köyü’nün BSK (Bütümlü Sıcak Karışım) asfalt  çalışmalarını yerinde inceledi.  Asfaltlama çalışması hakkında yetkililerden bilgi alıp vatandaşlarımızla da sohbet ederek onların talep ve önerilerini dinleyen Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz Sayın ÖNER,   yapılan yol çalışmalarını yerinde kontrol ettiklerini ve köy yollarında yapılan asfaltlama işinin bitmesiyle birlikte ulaşımın daha konforlu ve güvenli şekilde sağlanacağını söyleyip biten yollarımızın  hayırlı olmasını diledi.