Köylerdeki Yol Yapım Çalışmaları Yerinde İncelendi. - 30 Nisan 2018 Pazartesi

Köylerdeki Yol Yapım Çalışmaları Yerinde İncelendi. - 30 Nisan 2018 Pazartesi

Diyadin Kaymakamı ve Diyadin Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Olgun ÖNER, ilçemize bağlı köylerdeki yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi.

Diyadin Kaymakamı ve Diyadin Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Olgun ÖNER, 2018 yılı KÖYDES Projesi kapsamında Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından yapılmakta olan Diyadin İlçemize bağlı Büvetli Köyü, Satıcılar Köyü ve Yeniçadır Köyün BSK(Bütümlü Sıcak Karışım) asfalt yapımın alt temel çalışmalarını yerinde inceledi. Yaptığı incelemelerde köy sakinleriyle bir araya gelerek sohbet eden Diyadin Kaymakamı ve Diyadin Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Olgun ÖNER, köylerdeki vatandaşlarımızın ulaşımda yaşadıkları zorlukları atlatmaları için köy yolları asfalt çalışmalarının başladığını ve en kısa zamanda bitirerek olanaklar ölçüsünde tüm köylere gerekli hizmetleri yapmaya devam edeceklerini belitti.

Diyadin Kaymakamı ve Diyadin Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Olgun ÖNER’e AK Parti İlçe Başkanı Uğur Özmen, İlçe Özel İdare Müdürü, Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü ve beraberindekiler eşlik etti.