MESİRE ALANI ÇALIŞMALARI TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR - 01 Ekim 2018 Pazartesi

MESİRE ALANI ÇALIŞMALARI TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR - 01 Ekim 2018 Pazartesi

Belediyemiz tarafından Murat Mahallesi Kanyon Mevkii’nde  yapımı devam eden “Millet Bahçesi Mesire Alanı” çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Doğa ile iç içe ilçenin  gürültüsünden uzak vatandaşlarımızın çocukları ve aileleriyle birlikte  piknik yapabileceği mesire ve piknik alanında çalışmalar  devam ediyor. Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Olgun ÖNER mesire alanında ağaçlandırma, dinlenme yerleri, piknik masaları, kamelyalar, çocuk parklarının yapım işlerinin tamamlandığını, mescit ve lavabo, asma köprü ve ışıklandırma çalışmalarının ise devam ettiğini ve en kısa sürede bu çalışmaların da bitirileceğini ifade etti.  Çalışmaları yakından takip edip ve biran önce hizmete sunma gayreti içerisinde olduklarını vurgulayan Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Olgun ÖNER;  "Mesire alanımız ilçemize  yakışır bir alan olacaktır. Vatandaşlarımız rahatlıkla buraya gelip dinlenecek, eğlenecek, piknik yapabilecekler." dedi.