Okul Güvenliği Toplantısı Yapıldı - 13 Eylül 2018 Perşembe

Okul Güvenliği Toplantısı Yapıldı - 13 Eylül 2018 Perşembe

İlçemizde 2018-2019 Eğitim ve Öğretim yılının huzur ve güven içerisinde geçirilebilmesi amacıyla  okul güvenliği toplantısı yapıldı.

Kaymakamlık Toplantı Salonunda Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Olgun ÖNER’in başkanlığında yapılan toplantıya, İlçe Jandarma Komutan V. İlçe Emniyet Amiri, İlçe Milli Eğitim Müdürü ve okul müdürleri katıldı. Toplantıda, öğrenci, öğretmen ve velilerin daha güvenli ve huzurlu bir eğitim-öğretim yılı geçirmelerini sağlamak amacıyla okulların fiziki şartlarının ve güvenlik sistemlerinin iyileştirilmesi, okul içerisi ve yakın çevresinde ve okul güzergahlarında alınacak tedbirler, hijyen koşullarının iyileştirilmesi ile öğrencilerin maruz kalabilecekleri her türlü riskten korunmaları için yapılacak çalışmalar ve alınması gereken tedbirler üzerinde duruldu.