Özel Çocuklardan Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimize Anlamlı Ziyaret

Özel Çocuklardan Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimize Anlamlı Ziyaret

2019 yılının ilk mesai günü Diyadin Özel Eğitim ve  Rehabilitasyon Merkezinde eğitim gören özel çocuklarımız, aileleri ve öğretmenleriyle birlikte Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz Sn. Olgun ÖNER’ i ziyaret ettiler.

2019 yeni yıl mesaisinin başlamasıyla kaymakamlığımızın ilk misafirleri Diyadin Özel Eğitim ve  Rehabilitasyon Merkezinde eğitim gören özel çocuklar ve aileleri oldu. Aileleri ve öğretmenleriyle birlikte ziyarete gelen özel çocukları Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz Sn. Olgun ÖNER ve Eşi Gülcihan ÖNER Hanımefendi Kaymakamlık Toplantı Salonunda ağırladı. Burada ikramlarda bulunulan özel çocuklarla tek tek ilgilenen Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz Sn. Olgun ÖNER ve Eşi Gülcihan ÖNER Hanımefendiye çocuklar kendilerinin hazırladıkları yılbaşı tebrik kartlarını hediye ettiler. Kartları okuyup duygulanan Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz Sn. Olgun ÖNER,   aileleriyle de sohbet edip istek ve taleplerini alarak yapılan ziyaretten çok mutlu olduğunu belirti. Yapılan ziyaretle ilgili konuşan Sn. Olgun ÖNER: “Bu özel çocuklarımızın mutluluğu onların yüzündeki tebessüm onların huzuru bizim mutluluğumuz ve huzurumuzdur. Yapılan bu anlamlı ziyaret beni çok duygulandırdı. Biz kaymakamlık ve belediye olarak her zaman bu çocuklarımızın yanlarında olup desteklerimizi sürdüreceğiz.” dedi.

Yapılan ziyaret Diyadin Özel Eğitim ve  Rehabilitasyon Merkezin Müdürü Azmi Bertan’ın Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz Sn. Olgun ÖNER’ e desteklerinden dolayı plaket taktim etmesi ve hatıra fotoğrafın çekilmesiyle sona erdi