Şehidimizin Ailesine Ziyaret - 11 Ekim 2018 Perşembe

Şehidimizin Ailesine Ziyaret - 11 Ekim 2018 Perşembe

Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz Sn. Olgun ÖNER, İzmir Konak İl Emniyet Müdürlüğünde görev  yaparken 31.05.2011yılında Şehit olan Polis İbrahim Yardımcı’nın Altınkilit Köyü’nde ikamet eden ailesini ziyaret etti.

Gerçekleştirmiş oldukları ziyarette Şehidimizin 64 yaşındaki babası Osman Yardımcı ile sohbet edip ailenin istek ve taleplerini dinleyen Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz  Sn. Olgun ÖNER, devlet olarak her zaman şehit ailelerin  yanlarında olduklarını ve  ne tür sıkıntıları olursa olsun  her zaman  onlara kapılarının  açık olacağını vurguladı. Sn. ÖNER Şehidimizin babasına ve ailenin diğer fertlerine çeşitli hediyelerde bulunup Baba Osman Yardımcı’nın elinden öpüp hayır duasını aldı. Şehidimizin ailesi de ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz Sn. Olgun ÖNER’e, İlçe Emniyet Amiri, İlçe Jandarma Komutanı, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Müdürü ve köy muhtarı eşlik etti.