Yeni Hayvan Pazarı ve Modern Kesimhane Çalışması. - 01 Ekim 2018 Pazartesi

Yeni Hayvan Pazarı ve Modern Kesimhane Çalışması. - 01 Ekim 2018 Pazartesi

“Diyadin Değişiyor” parolasıyla çalışmalarına hız kesmeden devam eden Diyadin Belediyemiz 10 bin metrekare alan üzerinde içerisinde modern bir canlı hayvan satış pazarı, kesimhane ve sosyal alanların olduğu projenin ihalesini yaparak çalışmalarına başladı.

Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Olgun ÖNER çalışmaları yerinde inceleyerek yeni hayvan pazarı ve mezbaha çalışmalarını başladığını, Ekim ayı sonuna kadar bitirmeyi planladıkları bu proje ile vatandaşlarımızın, hayvan yetiştiricilerimizin ve kasaplarımızın çamurdan, topraktan arınmış, tamamen sağlıklı bir ortamda daha işlevsel, daha kalıcı ve modern şartlarda faaliyetlerini yapacaklarını, ilçemize büyük katkı sağlayacak olan bu projeyi Diyadin Belediyesi olarak hayata geçirmiş olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti ve vatandaşlarımıza şimdiden hayırlı olmasını diledi.